Går det att få något både billigare och bättre?

Du vänder dig bara till oss när du vill ha hjälp och vi tycker det är onödigt att du ska betala något om vi inte lyckas. Dessutom sätter det lite extra press på oss.

Tribony är rekrytering av tjänstemän till ett överkomligt pris helt utan uppstartsarvoden. Många har redan vågat testa oss – blir du vår nästa kund?

Vår historia

Tribony är ett varumärke inom Personalstyrkan i Sverige AB som i sin tur ingår i 3PM-Gruppen. Det låter ju tjusigt på många vis, det viktiga för dig är att vi hållit på med rekrytering bra länge och känner oss bekväma i att möta dig oavsett vilken bransch du är verksam i.

Vad gör ni på dagarna? Vi själva har startat upp och drivit företag sedan 1978. Bland några exemplar har vi kopierat VHS-kassetter, pressat CD och DVD, byggt upp en 3PL-firma från grunden, plastat in och addresserat tidningar, bemannat lagerverksamheter i hela Stockholm, sålt kolonialvaror, kört lastbil, rekryterat ekonomichefer och projektledare, krängt solstolar, kodat API-integrationer och druckit rätt mycket kaffe.

Många yrkestitlar bär tydliga likheter oavsett vilken bransch vi placerar dem i. Behöver du förstärkning på ekonomiavdelningen, inom försäljning, teknisk kompetens, kodare eller schemaplanerare? Vi kan fortsätta listan men du förstår poängen, vi hjälper till att hitta den du söker.

Med Tribony vill vi erbjuda dig en lösning som inte kostar speciellt mycket (vi tjänar pengar ändå) och dessutom eliminerar risken om utbudet på arbetsmarknaden för stunden är skralt. Du betalar alltså bara för det du får, precis som i butiken.

Det tycker vi är rättvist för dig och det sätter en hälsosam press på oss att leverera.

Välkommen att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

Vill du komma i kontakt eller bli uppringd?

Klicka på knappen här nedan så öppnas ett e-post som går raka vägen till oss.