Kontakt.

När du hör av dig kommer antagligen Louise, Anders eller Albin att svara. I det bakomliggande maskineriet är dock betydligt fler involverade för att säkerställa att du får exakt rätt kompetens.


Vilka är vi?

Vi har en liten kärna fokuserad på färre uppdrag men med högre kvalitet. Möt Tribonys medarbetare nedan.

Louise Jonsson Dalloni

Louise är senior rekryterare och konsultchef i 3PM-Gruppens bolag verksamma inom bemanning, rekrytering och personalförmedling. Hon bakar bättre bröd än bageriet, är lite full i fan och har en märklig förmåga att få liv i växter som vi andra trodde lämnat jordelivet för länge sedan.

Anders Ewerlöf

Anders är delägare i 3PM-Gruppen och arbetar mestadels med försäljning och kundrelationer. Hans karriär inom försäljning startade redan som barn när han sålde luft till kvarterets alla cykeldäck under slogan “Ewerlöfs luft rullar bättre”. Han är också som ett levande uppslagsverk när det kommer till maskiner, motorer och bilar.

Albin Damberg

Albin är VD för Personalstyrkan i Sverige AB där Tribony ingår som varumärke samt Stockholms Personalförmedling. När han inte dricker kaffe eller pratar i telefon tycker han om att bestiga berg runt om i världen eller vara ute till havs med ett fiskespö i handen. Tävlingsmänniska som fortfarande grämer sig över andraplatsen i grundskolans hopprepstävling i början av nittiotalet.

Rekrytering av tjänstemän för
30 000 SEK utan uppstartsarvoden.